Бізнес-подія для аграріїв: «Зерно. Свині. М’ясо – 2025» вже цієї осені

3 Вересня 14:59

Вже 28 жовтня в Києві відбудеться бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо – 2025», що став традиційною і улюбленою платформою для розвитку українського агробізнесу, повідомляє «Комерсант Український»

Подія об’єднає усіх ключових учасників продовольчої безпеки країни – зерновий бізнес, свинарство, м’ясну галузь, харчову та суміжні галузі, ритейл. Метою заходу є створення та зміцнення стратегічних коаліції на всіх етапах продовольчого ланцюга.

Бізнес-форум надає учасникам унікальні можливості – дізнатися, як збільшити прибутковість бізнесу, презентує реальні інструменти створення доданої вартості, познайомить з провідними експертами галузей, виробниками, переробниками, постачальниками, поінформує про інновації, актуальні тенденції, фінансові та технічні можливості, дасть доступ до нових знань, розширення ринкових можливостей, прямих контактів зі стейкхолдерами, допоможе в реалізації нових партнерств.

Досвід попередніх років доводить, що навіть у найскладніші часи рослинники, тваринники, представники м’ясної галузі, інвестори, експерти та влада готові об’єднуватись і працювати пліч-о-пліч для реалізації загального спільного бачення майбутнього.

Цього року говоритимуть про:

  • викорінення африканської чуми свиней;
  • відкриття експорту свинини;
  • підготовка професійних кадрів і залучення молоді до галузі;
  • підвищення рентабельності бізнесу.
  • спільна синергія аграріїв, переробників, ритейлу і фінансових агентів і ще багато іншого.

Не пропустіть цю можливість! Долучайтеся до бізнес-форуму «Зерно. Свині. М’ясо – 2025» та станьте частиною змін, що формують майбутнє аграрного сектору України.

Бізнес-форум Форум «Зерно. Свині. М’ясо-2024» відбудеться 28 жовтня 2025 року в м. Київ (МВЦ, 1 павільйон, вхід 1С, Броварський проспект 15) в рамках виставки технологій, обладнання та рішень для агропереробки та харчової промисловості Agro2Food.

Організатори форуму: Об’єднана Рада виробників та переробників свинини, Асоціація «М’ясної галузі». Співорганізатор: ДП «Прем’єр Експо».

Програма та реєстрація на сайті https://meatindustry.com.ua/ або за телефоном +38 063 502 46 62

Дзвенислава Карплюк
Редактор

Читають зараз